Welkom in
Houtkant

Ruim wonen in Herent, op een boogscheut van Leuven

Helaas is dit project 100% verkocht. Ontdek ook Roots in Herent!

Wil je ontsnappen aan de Leuvense drukte?

Kies dan voor Houtkant en de groene charmes van het Dijleland! Rustig vertoeven in een groene omgeving, maar toch goed bereikbaar wonen? Houtkant gunt jou het beste van beide. In het hartje van Herent vind je 79 moderne appartementen in een autoluwe omgeving, waar comfortabel wonen centraal staat.

Een gezellig binnenplein

In houtkant wonen, dat is wonen rond een gezellig, groen middenplein. Het is de ideale plek om te ontspannen, samen met je kinderen na school te spelen of om je hond uit te laten. Laat de drukte van je werkweek even achter en geniet van de oase van rust die je omringt.

De cijfers

79

APPARTEMENTEN

4

BOUWLAGEN

2

GEBOUWEN

1

HANDELSRUIMTE

10.000m

PERCEELOPPERVLAKTE

123

FIETSENSTALLINGEN

103

ONDERGRONDSE
PARKEERPLAATSEN

Omgeven
door groen

De kwaliteitsvolle appartementen van Houtkant zijn omgeven door een nieuw park. De volle groene beplanting zorgt voor de nodige privacy. Er is een speelruimte aanwezig waar ook de allerkleinsten zich kunnen vermaken. De auto­ vrije verbindingswegen tussen de gebouwen creëren ontmoetingsplaatsen en garanderen een veilige omgeving voor jong en oud.

Een parkeerplaats
aan je deur

 

Een private ondergrondse parking is bereikbaar via een centrale ingang, en bestaat uit 103 parkeerplaatsen en garageboxen inclusief plaatsen voor personen met een beperkte mobiliteit. Houtkant beschikt ook over heel wat praktische troeven, zoals de centrale afvalophaling. Dit alles maakt Houtkant de ideale plek om een mooi verhaal te starten.

Sublieme bereikbaarheid
in een gezellige dorpskern

Waar wil je werken, leren of ontspannen? Aan jou de keuze. Met Herent als kruispunt tussen Leuven, Mechelen en Brussel is goede bereikbaarheid een understatement.
Met verschillende basisscholen in het gezellige centrum van Herent en talloze middelbare scholen in het nabije Leuven, biedt de omgeving alle ruimte om te groeien. Geniet van de charmes van het Dijleland op de kruising van water, wegen en spoor.

Verlies nooit tijd met uren nodeloos in de file te staan

 • SLECHTS 5 MINUTEN WANDELEN
  Naar het station van Herent
 • NOG GEEN 15 MINUTEN FIETSEN
  Naar centrum leuven
 • OP MINDER DAN 25 MINUTEN
  Naar Brussel en Mechelen

Wil je op de hoogte blijven van projecten in de regio?

Vul hier je gegevens in.

T. 02 669 79 00
Kantersteen 47
1000 Brussel
www.ion.be

  ION krijgt toestemming om me te contacteren. Ik ga akkoord met de privacyverklaring en erken dat mijn gegevens worden verwerkt conform deze privacyverklaring.
  100% UITVERKOCHT

  Niet getreurd!
  ION werkt ondertussen volop aan nieuwe projecten.